Monday 8 November 2010

Stuffed Organic tomato with Raspberries sauce


Signature dish by Chef Joseph S. Romero Baseyevski
  


Republika d Artistas Gastronomical Circus



Ingredientes. Para seis personas
6 Tomates maduros
6  porciones de queso cuajada
Sal
Pimienta
Cilantro una pizca.
½ Taza de aceite de oliv o vegetal
½ pocillo  litro Agua filtrada.
½ litro jugo de moras colado.
15 gr.  of agar agar o maicena.
Fresh rosemary
Fesh Thyme

Procedimiento.
Utensilos.
 Sarten antiadherente. Cacerola para la salsa. Licuadora o mixer.

Pelar los tomates y cortar el fondo de los mismos plano, con el fin de que se sostengan de pie. Cortarlos por la mitad . Poner el aceite a calentar en una sarten y saltear un poco los tomates con la sal la pimient, el romero y el tomillo. Cuando empiezan a cambiar de color, colocar los cubos de queso en las bases, y tapar con la otra parte del tomate. Mantener caliente.
Diluir el agar agar o la maicena con el agua. Poner el jugo de moras a calentr y cuando arranque a ehrvir, añadir el agua con el espesante. Cocer a fuego muy lento durante dos minutos hasta que espese.

Emplatar cada tomate en el centro de un plato y cubrir con abundante salsa de moras. Esparcer cilantro bien picado. Servir de inmediato

Ingredients.  Serving 6 px.
6  Red soft tomatoes
6 cubes feta or bufala mozzarella cheese
Salt
Black pepper
A bit of coriander.
½  tea cup of olive oil.
½ tea cup of mineral still water.
½ liter of drained raspberries juice.
15 gr. Of agar agar or corn flour.
Romero fresco
Romillo fresco

Process
Tools.  Pan, pot. Mixer, blender
Peel off the tomatoes, cutting the bottoms straightly in order to be able to put them flat with the cab upwards. Then cut them into 2 pieces putting the bottoms and the tops aside. Put the oil in a pan and sautee all the tomatoes, salt, pepper, rosemary and thyme. When they star changing their colour, place a cube of cheese on each bottom for one minute, then cover each tomato with theit tops. In the meantime blend the agar agar or corn flour with the water. Put the raspberries juice in a pot and bring it to boil, then add the water with the thickener and cook for 2 minutes stirig contineously. When it thickens, remove it from the burners.

Set each tomato in a different plate, center it and cover them with plenty of raspberries suce. Spread some chopped coriander all over the plate and serve it.







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